Cautare

217 de rezultate pentru "galeria point" (8.73 secunde)
“Suntem aproape de achizitionarea unui teren in centrul Bucurestiului, pe care va fi construita galeria, cu o suprafata de 2.000-3.000 de metri patrati.
Totodata, turistii au la dispozitie jocuri distractive in sala "Business Club", gimnastica de intretinere la salile hotelului, masaj si sauna, vizite in situl arheologic din cadrul "Presidentului", expozitiile din Galeria de Arta.
Aceasta din urma, denumita generic "galeria real", se desfasoara pe un spatiu total de 9.900 mp (doua etaje) si reuneste 32 de magazine cu profil diferit.
Aceasta din urma, denumita generic "galeria real", se desfasoara pe un spatiu total de 9.900 mp (doua etaje) si reuneste 32 de magazine cu profil diferit.
Creionel ii asteapta pe copii cu premii surpriza de la RoStar, Kraft, Arslan Bifa, Bic, Milkinis, Herlitz, Cipi, Joe si Lion, intr-un spatiu de joaca special amenajat pe galeria comerciala de langa magazin, unde pot descoperi noi jocuri de vacanta pana la sunetul primului clopotel care anunta reinceperea scolii", a declarat Adriana Pita, PR Manager al companiei Real.
Prima faza va fi inaugurata in vara lui 2008 si va cuprinde hipermarketul Carrefour, pe o suprafata de 15.440 m2 si Galeria Comerciala - 16.000 m2, magazinul Praktiker DIY - 9.350 m2 si magazinul Media Galaxy - 3.565 m2.
- marti) deschidem hipermarketul si galeria comerciala, urmand ca la inceputul anului viitor sa fie inaugurat si magazinul Bricostore din cadrul parcului de retail", a declarat directorul de achizitii al Pic, Liviu Facaleata.
Oficiali din Primaria Capitalei au declarat pentru B365.ro ca inca nu se stie cum va arata exact proiectul, depinzand de modul in care va fi realizata galeria de metrou.
et 1 si 3 - moda femei; et 2 - Galeria Designerilor Romani; et 4 - moda barbati; et 5 - moda copii.
et 1 si 3 - moda femei; et 2 - Galeria Designerilor Romani; et 4 - moda barbati; et 5 - moda copii.
Respectiv se vor asigura doua benzi de circulatie de 7m cu trotuare de siguranta pe margini de cate 50 cm, exceptie facand portiunea centrala, unde pe partea cu galeria de metrou ( pe partea stanga a sensului de circulatie) trotuarul de siguranta va avea o latime mai mare, variind intre 0,5 - 2,5 m.
Printre acestea se numara Galeria Designerilor Romani - singurul magazin multibrand care reuneste creatiile a 34 designeri romani, Galeriile Sabion -- desemnat recent "Cel mai frumos magazin din lume", wine-bar-ul Vinexpert etc." a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
Acestea vor fi ingropate la 25 de metri, sub galeria viitoarei linii de metrou, si vor avea cate trei benzi de circulatie fiecare.
Galeria comerciala aferenta Carrefour va fi deschisa la sfarsitul lunii noiembrie, iar printre retailerii care vor fi prezenti aici se numara si Helpnet, Inmedio, Nescafe, Orange, Vodafone, Hollistic Art si 5Asec.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
Galeria de Street Style va arata creativitatea oamenilor din Bucuresti si poate fi un punct de reper iin crearea outfiturilor, atunci cand inspiratia de moment se lasa asteptata.
In 1992, cand a avut problemele cu circulatia cerebrala, galeria Bresciei a afisat un banner: "Mircea, nici o durere nu te poate izola!".
Galeria Rapidului a afisat un banner cu mesajul: "Bozo si Pancu pentru Rapid sunt ca Raul si Casillas pentru Real Madrid".
In minutul 51, galeria Rapidului a aprins mai multe torte, una dintre ele fiind aruncata in teren, in careul formatiei MyPa.
google-analytics.com